Do tega trenutka smo prejeli

8127

glasov podpore v papirnati obliki in preko obrazca na tej strani

Vabilo na tiskovno konferenco

Koalicija za ohranitev javnega zdravstvenega sistema vas vljudno vabi na tiskovno konferenco, ki bo v ponedeljek, 24. marca 2014 ob 11. uri v dvorani v 6. nadstropju Doma sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani.


Civilna družba, sindikati, nevladne organizacije, združenja, gibanja, neparlamentarne stranke in številni posamezniki, nezadovoljni z razmerami v zdravstvenem sistemu, želimo na demokratičen način z zbiranjem podpisov prepričati politiko, da je le solidaren, pravičen, dostopen in kakovosten javni zdravstveni sistem tisti, ki ga podpira večina prebivalk in prebivalcev Slovenije, in da zdravstvene storitve niso tržno blago.

Z zbiranjem podpisov in drugimi aktivnostmi, s katerimi želimo uresničiti skupne cilje v interesu večine ljudi, pričnemo v ponedeljek, 24. 03. 2014.

Več o Koaliciji za ohranitev javnega zdravstvenega sistema si lahko preberete v priloženem vabilu na novinarsko konferenco.


Priponke


19. marec 2014|Uredništvo|ObvestilaSe strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Čigav fevd je zdravstvo?
26.1.2016, Obvestila - V zadnjem letu se je v slovenskem prostoru zaostrila retorika med zagovorniki neoliberalnega pristopa preoblikovanja javnega zdravstvenega sistema, ki ga predstavljajo predvsem vodstva zdravniških organizacij v povezavi s kapitalskimi interesi zavarovalniških lobijev in proizvajalci oziroma...

Voščilo
24.12.2014, Obvestila - Prijetne praznike, sreče, zdravja, zadovoljstva in uspehov v prihajajočem letu 2015 voščimo vsem članicam in članom ter somišljenikom na skupni poti pri varovanju človekovih pravic in vrednot ter iskanju rešitev za lepši in prijaznejši jutri.

24.6.2014 - Okrogla miza o javnem zdravstvu v Kranju
16.6.2014, Obvestila - Inštitut za delavske študije skupaj z Mestno knjižnico Kranj vabi na okroglo mizo o javnem zdravstvu, ki bo potekala v torek, 24. junija 2014, z začetkom ob 19. uri v prostorih Mestne knjižnice Kranj na Gregorčičevi ulici 1.

Moralna vizija je en temeljnih kamnov družbene prenove za zdravo družbo
15.6.2014, Iz medijev - Ko sem pred kratkim poslušal tri nekdanje ministre za zdravje in direktorja ZZZS, kako so razpravljali o krizi v zdravstvenem sistemu (ZS), sem dobil odgovor, zakaj je ZS v popolni krizi. Preprosto povedano je izvir vzrokov za krizo kader, ki smo ga imeli, žal ga še vedno imamo, na vrhu...

STOP Vzajemni: jaz zate, Vzajemna zase
15.6.2014, Obvestila - 24, 3 milijonov evrov našega denarja, denarja zavarovancev, ki vsak mesec plačujemo Vzajemni, danes leži v zakladnici Vzajemne. Milijone, ki so se nabrali z našim denarjem, želi uprava Vzajemne spraviti v svoje »zlate rezerve«. Pozivamo naše zastopnike Vzajemne, da glasujejo PROTI...